MASSAGE

Hoe zou het zijn als je lichaam en geest ontspannen zijn?

Dat is de vraag die ik mezelf stel als ik jou behandel. Ik speel met het gewicht van jouw lichaamsdelen, ik wieg, schommel, strek en compress je weefsel. Ik zoek naar wat zachter is, wat lichter is, wat vrijer en wat ruimer is in jou. En via jouw lichaam zoek ik contact met jouw geest, zodat deze de ontspanning en levensenergie op kan pakken.

De opbouw van een sessie ziet er globaal zo uit:

  • ruimte om te vertellen wat je vertellen wil
  • contact maken met je lichaam
  • behandeling op de massagetafel
  • integratie en afronding

Integratie van ontspanning in je dagelijkse activiteiten

Zie werk, het gezin draaiende houden, tegenslagen in het leven niet los van ontspanning. Hoe kun je ontspanning integreren in je dagelijks leven? De sessies geven je lichaam en geest een gevoelservaring mee van ontspanning, ruimte en vrijheid, deze kun je je actief herinneren zodra spanning de kop op steekt. Ook geef ik je desgewenst allerlei bewustzijns‘oefeningen’ en reminders mee die je elk moment kunt doen zonder te stoppen waar je mee bezig bent.

Soort massage

Mijn behandelingen zijn vaak een combinatie van Trager Approach, klassieke massage en diepe bindweefselmassage. Om een beeld te krijgen van een Trager Approach behandeling zie hier een filmpje.

Ontspanning maakt het leven liefdevol

Een sessie duurt 1,5 uur. Als je wilt mag je lekker zittende kleding aanhouden, tenzij een massage met olie en/of een diepe bindweefselmassage gewenst is.

 

Wil je van stress en vermoeidheid naar ontspanning en energie?

ERVARINGEN

“Ik vind het een mooie basale aanpak, waarbij ik heb gemerkt dat het impactvol is: diepere rust, ontspanning, zachtheid en openheid. De eenvoud van het voelen van het gewicht van lichaamsdelen en de bewegingen in de gewrichten hebben een verrassend effect. Het heeft mij geholpen meer uit mijn hoofd te gaan en thuis te komen in mijn lichaam.” - Marinet Ritz, Leersum ... Lees verder

RESULTATEN

Een greep uit de resultaten die ik heb teruggekregen van klanten die één of meer massage behandelingen hebben ondergaan: Je voelt je ontspannen zowel fysiek als mentaal; je ervaart rust; je voelt je thuis in je lichaam; je bent je bewust van spanning in je lichaam en weet deze te ontspannen; je kan het piekeren onderbreken; je lichamelijke klachten verdwijnen; je slaapt beter... Lees verder