Saskia van Roekel

saskia van roekel - driebergen

Geboren in 1974. Warm, nabij en pittig.

Eenvoud, contact en ontspanning

Eenvoud, contact en ontspanning zijn de basiselementen van mijn werk. En dat is ook wat ik jou laat ervaren.

Ik geloof dat deze drie elementen voor iedereen belangrijk zijn om helemaal Hier te Zijn, gelukkig, aanwezig en vitaal. Ik geloof ook dat je door goed voor je geluk, aanwezigheid en je vitaliteit te zorgen, tegelijkertijd óók goed zorgt voor je gezin, je vriendschappen, je werk en alle andere aspecten van je leven.

Massage behandeling

Je kunt zelf heel veel doen om je eigen geluk, aanwezigheid en vitaliteit ter hand te nemen… maar als dat meer van hetzelfde wordt ('oh nee, nog een project erbij dat IK moet DOEN'), dan is het tijd om uit een ander vaatje te tappen. Massagebehandelingen bij Hier Zijn kunnen op een krachtige manier patronen van spanning, in-je-hoofd-zitten en ‘leegheid’ doorbreken.

Inzichten, technieken en levensvisie

Om je eenvoud, contact en ontspanning te laten ervaren gebruik ik die inzichten, technieken en levensvisie die mij het meest raken, inspireren en me helpen ontvouwen tot wie ik werkelijk ben. Op massagegebied zijn dit de inzichten en technieken van de Trager Approach en holistische massagetherapie. Mijn belangrijkste inspiratiebron voor mijn levensvisie is Eenheidsbewustzijn. Belangrijk zijn voor mij daarin Zijnsoriëntatie en Vortex Healing. Daar ben ik dan ook al vele jaren aan verbonden, in de vorm van trainingen, retraites, meditatie en persoonlijke begeleiding. Klik onderaan deze pagina op 'Relevante trainingen en opleidingen' en 'Mijn Boekenkast' voor meer informatie. 

Met veel toewijding en plezier

Mezelf blijven ontwikkelen en jou begeleiden in jouw ontspannings- en ontwikkelingsproces, dat is wat ik het liefste doe. Niet van buitenaf, maar van binnenuit. Met veel toewijding en plezier loop ik een stukje mee op jouw pad naar ontspanning, vrijheid en blijheid.

Er is één ding op de wereld,
wat je nooit mag vergeten.

Wanneer je alles vergeet,
maar dat ene niet,
dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

Maar wanneer je overal aan denkt,
alles doet en niets vergeet,
behalve dat ene,
dan heb je eigenlijk niets gedaan.

Rumi

RELEVANTE OPLEIDINGEN

MIJN BOEKENKAST