HierZijn (logo)

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Saskia van Roekel

”Hier Zijn is een gift aan jezelf en aan de wereld.”

Mijn pad van spanning naar ontspanning

Geboren in 1974. Warm, nabij en vrijmoedig.

Ná mijn burn-out, ik was begin 30, werd ik me bewust van de regie van mijn gedachten op mijn leven. Gedachten die gekoppeld waren aan oude aannames en beperkende overtuigingen. Ik ging voelen hoe onvrij en gespannen ik me daardoor voelde. Sinds die bewustwording loop ik mijn pad naar een ontspannen en vrij leven. En dat pad loopt gek genoeg niet van hier naar daar, maar van daar naar hier. Het pad loopt naar mezelf weer thuisbrengen.

Heerlijk pad

Wat een heerlijk pad. Het landen in mezelf, ontspannen in dat wat plaatsvindt, zien dat ik ruimer ben dan wie ik geworden ben. Zijnsoriëntatie, Vortex Healing, Holistische massage, Trager Approach, ademwerk, voeding en de natuur wijzen mij die weg, geven mij handvaten, herinneren mij, doen mij ervaren en zorgen dat ik niet afdwaal.

En natuurlijk is het niet alleen heerlijk, het is ook confronterend en soms pijnlijk. Maar het voelen van de pijn en het verdriet zonder er een verhaal van te maken is net zo bevrijdend als een lach of intens geluk gevoel. Het is leven!!

Leef geen uitgesteld leven, leef nu!

Wat ik de wereld in wil brengen is: ‘leef geen uitgesteld leven, leef nu!’ Een over spannen leven gaat over het op-weg-zijn naar daar-en-dan waar het beter is. Het is gericht op de buitenwereld, energie slurpend en ongezond voor je lichaam en geest. Een ontspannen leven, is leven in het hier en nu, is in contact zijn met jezelf, de ander en de wereld om je heen en is speels en plezierig. Een ontspannen leven is gezond voor lichaam en geest en geeft je energie en inspiratie om te creëren wat je echt wil.

Met veel toewijding en plezier

Mezelf blijven ontwikkelen en jou begeleiden in jouw ontspannings- en ontwikkelingsproces, dat is wat ik het liefste doe. Niet van buitenaf, maar van binnenuit. Met veel toewijding en plezier loop ik een stukje mee op jouw pad naar ontspanning, vrijheid en blijheid.

Saskia van Roekel - geeft massage en healing bij stress en burn-out klachten in driebergen en zeist