HierZijn (logo)

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Vortex Healing

Wil je je blokkades bevrijden zodat gezondheid en geluk kan zegevieren?

Vraag een kennismakingssessie aan.

Wat zich in het lichaam afspeelt staat in veel gevallen niet los van wat zich mentaal, emotioneel of spiritueel afspeelt. Veel spanning-, stressklachten of een gevoel van ontevredenheid, opgeslotenheid of ongelukkig zijn, hebben een diepere oorzaak. Vaak is dit een zwakke constitutie of een emotionele basis dat het systeem zwak heeft gemaakt. Met Vortex Healing kan ‘ik’ al die lagen van jouw Zijn aanspreken.

Vortex Healing - Driebergen - Hierzijn.com

Vortex Healing

Met Vortex Healing kan ‘ik’ al die lagen van jouw Zijn aanspreken. Het is een holistische benadering en het heeft de intentie jouw conditioneringen, jouw blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en karmisch niveau laagje voor laagje te bevrijden. Zodat gezondheid en geluk kan zegevieren.

Behandeling

Je gaat met je kleren aan op de behandeltafel liggen. Ik zit bij je en raak je met mijn handen aan bij desgewenst je hoofd of voeten. Vervolgens maak ik contact met universele (divine) energie en universeel (divine) bewustzijn en geef ik dit gefocust op verschillende gebieden door aan jou. Jij hoeft verder niets te doen. De meeste klanten ervaren een behandeling als een hele reis. Tussen de behandelingen door ga je ervaren wat het met je gedaan heeft. Om een emotioneel issue te transformeren moet je rekening houden met minimaal 6 sessies.

Vortex Healing

Divinity

Op het diepste niveau gaan onze issues over afgescheidenheid. Deze afgescheidenheid moet worden getransformeerd naar ontwaken. En dat kan alleen met iets dat vrij is van afgescheidenheid, en dat is divinity. Niets anders heeft de power om dit te doen. En divinity is ook de bron waaruit ik als Vortexhealer channel. (* Ik gebruik bij voorkeur het woord divinity i.p.v goddelijkheid. Omdat het woord ‘goddelijkheid’ vaak wordt geassocieerd met het Christelijk geloof. En dat is een te nauwe betekenis.)

Meest gestelde vragen (FAQ)

Healing is een term die met name in de complementaire geneeswijzen wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en energetische handelingen. Deze handelingen zijn gericht op en/of het genezen van lichamelijke aandoeningen, het verwerken van emotionele schade en het verwijderen van energetische, emotionele of mentale blokkades. Het beoogt tevens het contact te herstellen met de zogenaamde kosmische levensenergie waar iedereen deel van uitmaakt.

Vortex Healing is middels ‘goddelijke’ energie en bewustzijn, onbewuste onverwerkte emoties en ervaringen bevrijden, zodat deze geen invloed meer hebben op ons doen en laten. En als je je realiseert dat deze onverwerkte emoties en ervaringen de basis vormen van onze persoonlijkheid en dus ook een grote basis zijn voor onze klachten en problemen, kan je je voorstellen hoeveel vrijer en vitaler je je leven kan leven. Samenhangend en parallel hieraan helpt Vortex Healing jou de identificatie met je ego los te laten. Je ego is alles waarvan je aanneemt dat je dat bent. Ervaringen, gevoelens, emoties en gedachten. Ze zijn er, maar je bent ze niet. Dus daar een lossere verhouding mee hebben geeft veel ruimte, speelsheid, verwondering en vrijheid J.

De ervaringen van Vortex Healing behandelingen lopen heel uiteen. Wat ik vaak terug hoor is dat klanten tijdens de sessie een hele reis hebben gemaakt, energie voelde stromen, inzichten kregen of bepaalde gebieden in hun lichaam heel duidelijk voelde. Na afloop van één of meerdere sessies Vortex Healing lopen de ervaringen uiteen van meer energie voelen, zich durven uitspreken, zich niet meer vasthouden aan hun issue(s), een (onbekende) ballast kwijt zijn, zich vrijer voelen, overtuigingen die zijn verdwenen tot aan verdriet, confrontatie met issues die goed onder de pet werden gehouden tot aan tijdelijk hevige emoties. Weet wel dat de Divine Energy niet kwaad kan. Dat wat losgelaten wil worden, laat los, dat wat gezien moet worden, laat zich zien.

"All of life is One (One Source, One Consciousness, One Divinity), expressing Itself as an amazing experience of creation. Yet because we have lost our awareness of that, our basic experience of life has become focused through the narrow lens of separation."

Ric Weinman