HierZijn (logo)

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Visie

”Hier Zijn is een gift aan jezelf en aan de wereld.”

Gelukkig worden door het verbeter-traject te stoppen

Volgens mij begint een gelukkig bestaan bij onszelf vriendelijk benaderen. Vriendelijk zijn naar onszelf, betekent vriendelijk zijn naar alles wat er in ons leeft. Dus ook naar de dingen die we als negatief, niet goed, belemmerend of naar bestempelen. De dingen waarvan we vinden dat die eigenlijk niet hier mogen zijn.

Op het moment dat we ontevreden zijn over een situatie of onszelf niet goed genoeg vinden, start vaak een verbeter-traject. Het moet anders en het moet beter. Hiermee onderdrukken we onbewust gevoelens die in ons leven en streven we een beeld na zoals het of we zouden moeten zijn om gelukkig te worden. Naar mijn idee zit de oplossing niet in het starten van dit verbeter-traject, maar juist in het stoppen hiervan.

Als we alles in onszelf zonder oordeel en met open armen kunnen ontvangen, staakt het verzet, krijgen we helder zicht op hoe het werkelijk is en zullen we ervaren dat alles weer vrij kan stromen en stralen. Met als gevolg dat we vanuit onze innerlijke kracht gaan leven en reageren.

Het uitgangspunt van mijn manier van masseren en healen gaat niet over begeleiding bij het werken aan een verbeteringsproject, maar over begeleiding bij het in contact komen met hoe het werkelijk met je is en het in contact komen met je innerlijke kracht en inspiratie.


Dus blijf precies hier, jullie geluksvogels.
Lonchenpa
 

gelukkig