HierZijn (logo)

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Massage in Driebergen

”Hier Zijn is een gift aan jezelf en aan de wereld.”

Massage in Driebergen!

Als je op zoek bent naar een ontspannende massage in Driebergen-Rijsenburg dan ben je bij Hier Zijn aan het juiste adres! Zie werk, het gezin draaiende houden, tegenslagen in het leven niet los van ontspanning. Hoe kun je ontspanning integreren in je dagelijks leven? 

De massages geven je lichaam en geest een gevoelservaring mee van ontspanning, ruimte en vrijheid, deze kun je je actief herinneren zodra spanning de overhand neemt. Ook geef ik je desgewenst bewustzijns ‘oefeningen’ en reminders mee die je elk moment kunt doen zonder te stoppen waar je mee bezig bent.

Massage Driebergen - Hierzijn.com

Soorten massage

Mijn behandelingen bestaan uit een combinatie van Trager Approach, klassieke massage, orgaanmassage (Chi Nei Tsang) en diepe bindweefselmassage.

Ontspanning maakt het leven liefdevol

Een massage sessie duurt 1,5 uur. Als je wilt mag je lekker zittende kleding aanhouden, tenzij een massage met olie en/of een diepe bindweefselmassage gewenst is.

Adresgegevens:

Hier Zijn
Massagepraktijk
Saskia van Roekel
E-mail: info@hierzijn.com
Telefoon: 06 – 230 751 62

Praktijkadres Driebergen:
Akkerweg 102,
3972 AD Driebergen

Meest gestelde vragen (FAQ)

De belangrijkste basis om van stress af te komen is jouw wil. Wil je echt herstellen? Zet dan de volgende stappen:

 1. Verminder de druk en prikkels van buitenaf
 2. Houdt een vast dag- en weekritme aan met voor jou voldoende bedrust
 3. Beweeg voldoende (niet persé sporten, dit kan teveel zijn afhankelijk van de ernst van de klachten)
 4. Neem gezonde voeding tot je en vul dit aan met supplementen (link naar artikel op mijn pagina over Richard de Leth?)
 5. Leer je lichaam en geest opnieuw ontspannen (link naar massage pagina?)
 6. Bevrijd hardnekkige patronen in jou die stress veroorzaken (link naar healing pagina?)
 7. Heb geduld met het herstelproces en blijf vriendelijk naar jezelf
 8. Kijk opnieuw wat jij wil en aankunt in jouw leven, het leven is er om te vieren, niet om met of tegen te vechten

Ik kan je begeleiden in het ontspannen van jouw lichaam en geest door middel van de massages en healingen die ik geef. Hardnekkige patronen zoals overtuigingen, aannamen en identificaties die stress veroorzaken kan ik door middel van healing bevrijden.

Heb je behoefte aan rust, stilte en ontspanning, maar blijf je onrustig? Dan bestaat er een grote kans dat jouw gedachten je in de greep hebben. Hier een aantal tips om je uit het harnas van het hoofd te bevrijden en je gedachten de rol van dienaar te geven.

 1. Ga geen moeite doen gedachten weg te willen hebben. Dit heeft hetzelfde effect als ‘denk niet aan een roze olifant’. Gedachten weg willen hebben, zorgt ervoor dat je met je aandacht juist bij je gedachten bent.
 2. Zie dat je niet je gedachten bent, maar dat je ze hebt. En dat er dus iets ruimers in jou is dat aan het stuur is. Visualiseer dat je zo ruim bent als de hemel, en jouw gedachten zijn als wolken die voorbijdrijven. Als jij niet op de wolk stapt, dus niet met een gedachte bemoeid, drijven ze gewoon voorbij.
 3. Dat wat je aandacht geeft groeit. Verplaatst je aandacht van het denken naar het voelen. Daarvoor kun je heel goed je lichaam gebruiken, door letterlijk je voeten te voelen op de grond of een begeleide bodyscan te doen. Dit ontspant en maakt je present in het hier en nu.
 4. Het is als een nieuwe spier trainen. Heb geduld en ben vriendelijk naar jezelf. Als je het lastig vind jezelf te begeleiden, laat je dan begeleiden om jezelf op weg te helpen.

“Waar je naar kijkt verandert, waar je je tegen verzet, blijft.” ~ Nisargadatta

Stressklachten ontstaan als jouw draagkracht (dat wat je aankunt) niet in balans is met wat er van jou gevraagd wordt of wat je denkt dat er van je gevraagd wordt en dit lange tijd aanhoudt.

Met mindfulness, het bewust aandacht geven aan het moment zonder hierover te oordelen, zorg je ervoor dat je uit je vaste gedachtenpatronen gaat. Je gaat van daar en dan naar hier en nu. Je gaat zien dat je gedachten en gevoelens van voorbijgaande aard zijn, zodra jij je er niet mee bemoeid. Je ziet dus dat je het vast kunt houden, maar ook los kunt laten. Dit geeft ruimte, ontspanning, genieten van het nu, keuzevrijheid en het helpt je jouw patronen te herkennen en automatische reacties te doorbreken.

Dus helpt mindfulness jou van je stressklachten af? Het heeft er zeker een grote invloed op. Doordat de identificatie met de gedachten zijn losgelaten en er ruimte is gecreëerd wat er NU afspeelt, weet je/ voel je beter wat je (niet) wilt en wat (niet) goed voor je is. Als je hier bewust van bent, kun je keuzes maken.