HierZijn (logo)

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Vortex Healing vlakbij Odijk

”Hier Zijn is een gift aan jezelf en aan de wereld.”

Vortex Healing vlakbij Odijk!

Als je op zoek bent naar Vortex Healing, een holistische aanpak van jouw probleem of klacht vlakbij Odijk, dan ben je bij Hier Zijn op het juiste adres.

Wat zich in het lichaam afspeelt staat in veel gevallen niet los van wat zich mentaal, emotioneel of spiritueel afspeelt. Veel spanning-, stressklachten of een gevoel van ontevredenheid, opgeslotenheid of ongelukkig zijn, hebben een diepere oorzaak.

Vortex Healing - Driebergen - Hierzijn.com

Wat is Vortex Healing?

Met Vortex Healing kan ‘ik’ alle lagen van jouw Zijn aanspreken. Het is een holistische benadering en het heeft de intentie jouw conditioneringen, jouw blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en karmisch niveau laagje voor laagje te bevrijden. Zodat gezondheid en geluk kan zegevieren.

De behandeling

Je gaat met je kleren aan op de behandeltafel liggen. Ik zit bij je en raak je met mijn handen aan bij desgewenst je hoofd of voeten. Vervolgens maak ik contact met universele (divine) energie en universeel (divine) bewustzijn en geef ik dit gefocust op verschillende gebieden door aan jou.

Adresgegevens:

Hier Zijn
Massage en healing praktijk
Saskia van Roekel
E-mail: info@hierzijn.com
Telefoon: 06 – 230 751 62

Praktijkadres Driebergen (10 min vanaf Odijk):
Akkerweg 102,
3972 AD Driebergen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Healing is een term die met name in de complementaire geneeswijzen wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en energetische handelingen. Deze handelingen zijn gericht op en/of het genezen van lichamelijke aandoeningen, het verwerken van emotionele schade en het verwijderen van energetische, emotionele of mentale blokkades. Het beoogt tevens het contact te herstellen met de zogenaamde kosmische levensenergie waar iedereen deel van uitmaakt.

Vortex Healing is middels ‘goddelijke’ energie en bewustzijn, onbewuste onverwerkte emoties en ervaringen bevrijden, zodat deze geen invloed meer hebben op ons doen en laten. En als je je realiseert dat deze onverwerkte emoties en ervaringen de basis vormen van onze persoonlijkheid en dus ook een grote basis zijn voor onze klachten en problemen, kan je je voorstellen hoeveel vrijer en vitaler je je leven kan leven. Samenhangend en parallel hieraan helpt Vortex Healing jou de identificatie met je ego los te laten. Je ego is alles waarvan je aanneemt dat je dat bent. Ervaringen, gevoelens, emoties en gedachten. Ze zijn er, maar je bent ze niet. Dus daar een lossere verhouding mee hebben geeft veel ruimte, speelsheid, verwondering en vrijheid J.

De ervaringen van Vortex Healing behandelingen lopen heel uiteen. Wat ik vaak terug hoor is dat klanten tijdens de sessie een hele reis hebben gemaakt, energie voelde stromen, inzichten kregen of bepaalde gebieden in hun lichaam heel duidelijk voelde. Na afloop van één of meerdere sessies Vortex Healing lopen de ervaringen uiteen van meer energie voelen, zich durven uitspreken, zich niet meer vasthouden aan hun issue(s), een (onbekende) ballast kwijt zijn, zich vrijer voelen, overtuigingen die zijn verdwenen tot aan verdriet, confrontatie met issues die goed onder de pet werden gehouden tot aan tijdelijk hevige emoties. Weet wel dat de Divine Energy niet kwaad kan. Dat wat losgelaten wil worden, laat los, dat wat gezien moet worden, laat zich zien.

"All of life is One (One Source, One Consciousness, One Divinity), expressing Itself as an amazing experience of creation. Yet because we have lost our awareness of that, our basic experience of life has become focused through the narrow lens of separation."

Ric Weinman